Meteorolojiden son dakika açıklaması: Haftaya dikkat!

Haftaya yurt genelinde sert soğuklar geliyor. İstanbullu henüz karın yüzünü göremeyecek ama dondurucu soğuklar kapıda.

ÖZELLİKLEAnkara, Eskişehir, Bolu, Bilecik, Karabük, Çankırı ve Kastamonuhava durumu raporları fena! 30 Kasım Çarşamba günü kar yağışı yurdun batı bölgelerine doğru ilerleyecek ve birçok ile yılın ilk karı düşecek.
Bu hafta sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde geçti ama haftaya sert düşüşler geliyor. İstanbullu henüz karın yüzünü göremeyecek ama dondurucu soğuklar kapıda...


YURT GENELİNDE HAVA SOĞUYOR BU İLLERE İLK KAR GELİYOR
Özellikle Batı bölgelerde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte sert düşüyor. Birçok ile yılın ilk karı düşecek. Haftaya çarşamba yani 30 Kasım'da meteorolojinin taritalı tahmimine göre kar yağışı batıya ilerleyecek.

GÜNEY Marmara'DA HAVALAR SOĞUYACAK
Güney Marmara illerinde hafta sonunda 18 dereceye kadar  ulaşacak hava sıcaklıklarının, salı gününden itibaren 10 derecenin altına düşmesi  bekleniyor.
Bursa, Çanakkale, Balıkesir ve Yalova'da bugün 14-16 derece beklenen hava  sıcaklıkları, hafta sonunda 16-18 derece arasında olacağı tahmin ediliyor.
Güney Marmara, hafta sonunu ve pazartesi gününü sağanak yağışlı  geçirecek.
Bursa ve bazı ilçelerinde hafta sonunda 18 dereceye kadar çıkacak hava  sıcaklığının, salı günü 9 dereceye düşeceği öngörülüyor.
Hava sıcaklıklarının, Balıkesir'de 17'den 9 dereceye, Çanakkale'de  17'den 7'ye, Yalova'da ise 16'dan 9 dereceye inmesi bekleniyor.
Salı günü Eskişehir, Kütahya ve Bilecik'te hava sıcaklıklarının 6-9  derece arasında olması tahmin ediliyor.

25 Kas 2016 - 14:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber