Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı!

Bugün yurtta hava nasıl olacak? Meteoroloji'den bazı illere sağanak yağış uyarısı geldi. Bugün sağanak yağış bekleniyor. İşte illere göre hava durumu raporu...

YAPILAN son değerlendirmelere göre, Aydın ve İzmir çevreleri, Muğla'nın kıyı ilçeleri, Manisa ve Çanakkale’nin güney ilçeleri ile Balıkesir'in batı kesimlerinin hafif olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara'nın doğusu ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey kesimlerde 4 ila 8 derece artacak, diğer kesimlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
Rüzgarın, genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 16
İstanbul: Parçalı bulutlu 14
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı 19
Bursa: Parçalı ve çok bulutlu sabah saatlerinde yer yer sisli 18
Adana: Az bulutlu ve açık 22
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu 20
Samsun: Parçalı bulutlu 15
Trabzon: Parçalı bulutlu 12
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 4
Diyarbakır: Az bulutlu 18 

27 Şub 2017 - 09:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber