Menderes'te hediye yağmuru

Menderes İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği, TEOG'ta başarılı olan öğrencilere harçlık verdi, Alanya Şampiyonu olan sporculara da ayakkabı hediye etti

- Mustafa ADIYAMAN

KONAKLIMenderes İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği, Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası'nda birinci olan futbol takımı oyuncularına spor ayakkabı ve TEOG sınavlarında başarılı olan öğrencilere her ders için 100 TL harçlık verdi. Öğrencilerin motive edilmesi için verilen hediyelere katkıda bulunan velilere teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Er, "Alanya şampiyonu olarak bizler gururlandıran futbol takımımıza teşekkür ediyorum. TEOG sınavında başarı gösteren yavrularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Yavrularımızın topluma yararlı birer fert olabilmeleri için fedakarca mücadele eden okul müdürümüz Mustafa Akça ve öğretmenlerimize velilerimiz adına teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki, öğretmenlerimiz ve velilerimiz omuz omuza vererek yavrularımızın daha büyük başarılara imza atmasını sağlayacaklardır" dedi.

02 Şub 2016 - 20:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber