'Memleketinize sahip çıkın'

Alanya'da yaşayan hemşerilerini buluşturan Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, "Doyduğunuz yer Alanya ama doğduğunuz yere de sahip çıkın" dedi

Haber: Alper KUTAY
ALANYA'NIN
kuzeydeki komşu ilçesi Gündoğmuş nüfusuna kayıtlı olup Alanya'da yaşayan, gerek ticaret gerekse bürokrasi alanında geçimini Alanya'dan sağlayan Gündoğmuşluların hazır bulunduğu toplantıya; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mahalle muhtarları ve Alanya’da yaşayan Gündoğmuşlular katıldı. Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Gündoğmuş Belediye Başkanı AKP'li Mehmet Özeren, imar, ulaşım, alt ve üstyapı alanlarında yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Alanya’da yaşayan Gündoğmuşluları doğdukları memleketlerine sahip çıkmaya çağıran Başkan Özeren, Gündoğmuş'ta modern yapılaşmayı teşvik ettiklerini belirtti. Özeren, "Doyduğunuz yer Alanya olabilir ama doğduğunuz memleketinize de sahip çıkın" dedi. Toplantıda konuşan Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel ise, “Yazın nüfusu 1 milyonu bulan Alanya’da her milletten ve her şehirden yaşayan insan var. Alanya, dünyanın en güzel ve en huzurlu şehri, bunun kıymetini bilelim. Aynı kültürü, aynı ortak değerleri ve aynı kaderi paylaşan insanlarız. Gündoğmuşlu esnaf ile de sürekli istişare içindeyiz. Gündoğmuşluları buluşturan Mehmet Özeren'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

10 Şub 2016 - 14:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber