Manavgat'ta 5 yıldızlı otele haciz

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde 5 yıldızlı otelde, turistler içerideyken haciz işlemi uygulandı. Masa ve sandalyeler haczedilerek yediemine götürülürken, 630 turist ise başka otellere yerleştirildi

MANAVGAT'A bağlı Kumköy turizm merkezindeki 5 yıldızlı bir otele pazartesi öğleden sonra jandarma eşliğinde icra memuru ve alacaklılar geldi. Otelin borcunu ödemediği gerekçesiyle jeneratör, sandalye ve masalar ile değerli eşyalara haciz işlemi uygulanarak, yediemin deposuna kaldırıldı. Bu sırada otelde bulunan 630 turist acenteleri tarafından bölgedeki diğer otellere yerleştirildi. 
Açıklama yapan otel sahibi Nasuh Tezcan, icra işlemi uygulanan firmaya borçları olmadığını savunurken, turizm sezonunun bitmesi sonrası otelin kapanacağını belirtti. Kötü geçen sezonun ardından yapılan uygulamanın turizme zarar verdiğini kaydeden Tezcan, "Bugün alelacele icra kararının verilmesinin arkasında başka şeyler aramak lazım. Bu karar 15 gün sonra da uygulanabilirdi. Yasal yollardan hakkımızı arayacağız. Bu yanlışlığı yaparak bizlere ve Türk turizmine zarar verenler mutlaka cezasını çekecektir. Yaşananlardan dolayı yerli ve yabancı misafirlerimizden özür diliyoruz" diye konuştu.

20 Eki 2016 - 18:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber