Mahmutlar ve Kestel'e bisiklet yolu projesi

Alanya Belediyesi, Alaiye Caddesi’nden sonra Mahmutlar ve Kestel'e de bisiklet yolu projesi yapıyor

Uğur KANBEROĞLU

ALANYA Belediyesi, caddelerde gerçekleştirdiği yeniliklerle bisiklet kültürünü yerleştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Alanya merkezde Alaiye Caddesi’nde ilk uygulaması yapılan bisiklet yolu projesi merkez mahallelerde de uygulanmaya başlıyor. Mahmutlar Mahallesi'ndeki Atatürk Caddesi ile Kestel Mahallesi’ndeki İsa Küçülmez Caddesi’nde bisiklet yolu projesi hayata geçiriliyor. Kent yaşamında bisiklet kullanmanın önemine değinen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bu çalışmalarla gençlerimize, çocuklarımıza, hatta tüm vatandaşlarımıza bisiklet kullanmayı özendirmek istiyoruz. Bisiklet kullanmayı teşvik ederken aynı zamanda bisiklet sürücülerinin güvenli sürüş yapabileceği alanlar oluşturuyoruz" dedi.

15 Haz 2017 - 21:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

BATI BÖLGESİNDEN VATANDAŞ - NE GÜZEL ALANYANIN DOĞUSU GÜZELLEŞE DURSUN ALANYANIN BATISI EN YAKINI KONAKLIDA BIRAKIN BİSİKLET YOLUNU MEVCUT KALDIRIMLARI TEZGAHLARLA DOLDURSUNLAR ÇADIR DÜKKANLAR KURSUNLAR NE RUHSAT NE VERGİ NE RESMİ YAZILI İZİN NE ELEKTRİK FATURASI NE SU FATURASI OLSUN ÇALIŞTIRSINLAR BÖYLE.BUNA GÖZ YUMANLAR KİM ACABA NEDEN GÖZ YUMUYOR ŞAHSİ İZİNLERLE AÇILIYORMUŞ GÜYA SANKİ 30 YIL ÖNCEKİ ALANYA NE ALA MEMLEKET. NE ZABITA KARIŞIYOR NE AMİR NEDE MEMUR NE GÜZEL DEĞİLMİ BİR TARAF SINIF ATLASIN BİR TARAF GERİLESİNKİ BİRİLERİ NEMALANSIN YAZIK YAZIKKKKK.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 21:28
04

konaklı yetim - tüm beldeler ve hatta bir çok köylerin çehresi degíşti cok güzel hizmetler yapıyorlar fakat Ne büyükşehir ne de Alanya belediyesi zerre bir şey yapmıyor konaklı ya. Pardon yapıyorlar bol bol seyyar tezgah yeri veriyorlar,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 21:28
03

KALDIRIM TEZGAHLARI - KALDIRIMLARIN KENARLARI İŞGAL EDİLMİŞ MAHALLE KONAKLI! ACABA NEZAMAN BİR DENETLEME YAPILACAK KONAKLIDA YOKSA BİRİLERİ EL ALTINDAN HAKSIZ KAZANÇ ELDE ETMEYE DEVAM MI EDECEK EY ALANYA BELEDİYESİ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 21:28
02

aydın fuat kalan - merhaba .hepinize işlerinizde başarılar diler. bu güzel fikirlerinize candan katılıyorum.ben uzun bir zaman yurt dışında yaşamış.12 senedir güzel alanyamızda ikamet eden bir vatandaşım.bisiklet bizim ailede birinci vasıtadır. evet bisiklet yolları açılıyor, birde eski bisiklet yollarına bakınız. örnek şehir merkzi Kestel arası ,bisiklet yolu var ,fakat ,işaretler çok az yerde var,yayalarla her gün munakaşa yapmak zorunda kalıyoruz.burası biskilet ylu lütfen yaya yoluna geçin dedüimizde bazen hakaret dahi duyuyoruz.nerde yazıyor sen aşaı yla git diyorlar .lütfen her yere sıkca bisiklet işareti koyun. ilgililere defalarca rica ettim hepsihemen not aldı teklifin doru olduğunu kabul ettiler ,bilhasa ismini aklımda tutamadığım bayan ilgili söz verdii halde hiç bir faaliyet olmadı.bu sadece benim değil bütün bisiklet binenlerin ricası.saygılarımla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 21:28
01

Suna Can - Alanya Kalesi ni iki yıl önce ziyaret ettim.Yapılan çalışmalar ve verilen emekleriniz gördüm ülkemin emeğini esirgemeyerek tarihi gerçekleri gün ışığına çıkarmaya çalışan Prof.Osman Eravşar la gurur duyuyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 21:28

Çorum Haber