'Lüks iftarlardan kaçının'

Alanya Kaymakamı Özdemir vali Öztürk imzalı bir mesaj yayınladı

 ALANYA Kaymakamı Erhan Özdemir, Ramazan ayı nedeniyle Antalya Valisi Sebahattin Öztürk imzalı bir mesaj yayınladı. Yardımlaşma ve dayanışmaya vurgu yapılan bildiride, kamu görevlilerinin lüks iftar davetlerinden kaçınması istendi. İşte Vali Öztürk imzalı o mesaj: Bu kutsal ayın anlamını birlik ve beraberlik anlayışıyla arttıran ve önemli hasletler olan sevgi ve hoşgörünün sosyal yardımlaşma ve dayanışma içerisinde geliştirilmesinde, kamu kurum ve üst yöneticilerin gerekli hassasiyeti göstereceklerine inancım tamdır. Ramazan ayı boyunca hastane, hapishane, huzur evi, yetiştirme yurtları ve çocuk yuvaları ile benzeri yerler ziyaret edecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının sadece birbirleriyle iftar davetlerinde bulunmaları ile varlıklı kişiler ve diğer meslek kuruluşlarının kendi aralarında birbirlerine yönelik olarak verdikleri iftar davetlerinden imtina edilecek, ihtiyaç sahipleri, öksüz, yetim, hasta ve yaşlıların iftar sofralarında buluşturulmalarının sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularının geliştirilmesi bakımından daha faydalı olacağı değerlendirilmektedir. Alanya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfımız, Ramazan ayı boyunca, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarını etkili ve sürekli yaygın hale getirecektir. Ayrıca hali vakti yerinde ve hayır yapmak isteyenlerin imkanlarının da birleştirilmesi suretiyle, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın iftardan yararlanması için uygun mahallelerde aşevleri veya benzeri yerlerin kurulması imkanları araştırılacaktır.

09 Tem 2013 - 23:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber