Luis Suarez resmen Barcelona'da

Barcelona yılın transfer bombasını resmen patlattı. Uruguaylı yıldız Luis Suarez, 5 yıl boyunca Barcelona forması giyecek

Barcelonayılın transfer bombasını resmen patlattı. Uruguaylı yıldız Luis Suarez, 5 yıl boyunca Barcelona forması giyecek. Resmi bonservis rakamı henüz açıklanmadı ancak iddialara göre Liverpool'a Luis Suarez için 81 milyon Euro ödenecek. Barcelona uzun süreden beri görüştüğü Luis Suarez konusunda mutlu sona ulaştı. Fabregas’ın Chelsea’ye transferinin ardından Alexis Sanchez’i de Arsenal’e satan Katalan Kulübü, hücum hattını Uruguaylı golcü Luis Suarez ile güçlendirdi. Luis Suarez ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Barcelona, bu transfer için Liverpool Kulübü’ne de 81 milyon Euro ödedi. Bu parayı Fabregas ve Alexis Sanchez’den gelen toplam 81,5 milyon Euro ile kapatan Barcelona, Suarez’den 4 ay boyunca faydalanamayacak. Uruguaylı golcünün önümüzdeki hafta için Barcelona’ya gelmesi bekleniyor.

9 NUMARAYI GİYECEK Barcelona’ya transfer olan Luis Suarez, 9 numaralı formanın sahibi olacak. Ajax kariyerinde 16, Liverpool’da 7 ve Uruguay Milli Takımı’nda 9 numarayı terleten Suarez, Barcelona’da da tercihini yine 9 numaradan yana kullandı.

11 Tem 2014 - 15:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber