Lindsay Lohan'dan köşe kapmaca!

Bir süredir Türkiye’de bulunan ve Bodrum’da parmağı kopmasına rağmen ameliyat sonrası eğlenceden vazgeçmeyen Lindsay Lohan, önceki akşam yeniden ortaya çıktı

LİNDSAY Lohan, önce modacı Özlem Süer’in Nişantaşı’ndaki butik mağazasına uğradı. Üç özel abiye kıyafet alan ABD'li oyuncu ve şarkıcı, kapıda gazetecileri beklediğini öğrenince önce elbiseleri araca koydurdu, daha sonra da koruması ve şoförü eşliğinde koşar adım kendisini otomobilin içine attı. Böylece oyuncu, koltukların arasına girerek görüntü vermekten kurtuldu.
Modacıdan çıkan Lohan, daha sonra Bebek Lucca’ya geçerek gece boyunca eğlendi. Yaklaşık 4 saat kaldığı mekanda aşırı derecede sarhoş olan Lohan, kapıda bekleyen gazetecilerin görüntü almaması için şov yaptı.
Aracı kapıya sıfır yanaştıran Lohan ve ekibi, bir de taksi çağırdı. Sonra tekrar aracı kapıya geldi ve tercümanı 'Çekmeyin' ricasında bulunurken, Lohan arka bölmeden çıkarak kendisini aracın içine attı.
Yüzünü saklayarak kendini iki büklüm yaparak aracın arkasına gömen Lohan’ın bu tavırları herkesi şaşırttı.

22 Eki 2016 - 09:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber