Korkunç kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Malatya’da çevreyolunda iki aracın çarpışması sonucu yaşanan kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

ÇEVREYOLU Sanayi Alt Geçidi girişinde yaşanan kazada, iddiaya göre aynı istikamette ilerleyen bir otomobil ile pikap çarpıştı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, otomobil ve pikap içerisinde bulunan yaralılar itfaiye kurtarma ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı.

Kazada yaralanan Hacı Meşe, ambulansla kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralılar Ayşe Meşe, Yusuf Bayındır ve Hanife Bayındır ise hastanede tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle çevreyolunun tek şeridi bir süreliğine trafiğe kapanırken, kazaya karışan araçlar olay yerinde yapılan incelemelerin ardından çekici ile kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

28 Tem 2017 - 17:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber