Korkunç! Gözünü bile kırpmadı

Kendi halinde duran kediye tekme atarak ölmesine neden olan kişinin videosu sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, kişinin bulunması için de kampanya başlatıldı

BİR

apartmanın önünde oturan kediye canice tekme atarak ölmesine neden olan kişinin videosu sosyal medyayı salladı. Cani adam, evinin camının önünde oturan kediye tekme atmasının ardından taksinin altında kalan kedi can çekişerek ölürken, adam hiç bir şey olmamış gibi apartmandan içeri girdi.

Sokakta oturan hayvan sever vatandaşlardan biri kedinin ölüsünü yoldan alırken, kaza yerini suyla temizledi. Bu kişinin sokakta yaşayan kedilere baktığı da videodan anlaşılıyor. Caninin videosu sosyal medyada ses getirdikten sonra hayvan hakları dernekleri bu kişinin yakalanması için kampanya başlattı.

03 Ara 2015 - 10:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber