Konumuz: Etkili İletişim Becerileri

Alanya Belediyesi personeline yönelik 'Etkili İletişim Becerileri' konulu seminer verildi

ALANYA Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde yürütülen 'Kişisel Gelişim Eğitimleri'nin ilk dersi Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. AHEP Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Ertan Doğan'ın konuşmacı olduğu  seminere yaklaşık 150 belediye personeli katıldı. Seminerde 'Neden iletişim kurarız', 'İletişimin önemi ve süreçleri nelerdir' ve 'Etkili iletişim teknikleri' gibi konular anlatıldı.  
HAZİRAN AYINA KADAR SÜRECEK
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteğiyle Haziran 2017’ye kadar sürmesi planlanan eğitimlerle, belediye personelinin kurum içi ve kurum dışı iletişim süreçlerini daha etkin ve verimli gerçekleştirmesi amaçlanıyor. Bu bağlamda, etkili iletişim becerileri gibi iletişim derslerinin yanı sıra zaman yöntemi, stres ve kaygı yönetimi gibi dersler ile bireylerin iş yaşamına yönelik bilgi, beceri ve yetkinliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Gani Şahin, belediye personeline yönelik eğitim seminerlerinin belirli aralıklarla devam edeceğini belirtti.

07 Ara 2016 - 20:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber