Komutanın vefası! O askerlere böyle ulaşıldı

Hakkari İl Emniyet Müdürü, Hakkari İl Jandarma Komutan Vekili ve 2'nci Hudut Tugay Komutanı Vekili, Çukurca  Güven Dağı'nda yoğun kar yağışı ve sis altında teröristlerle çıkan çatışmaya giren güvenlik güçlerini ziyaret etti.

ZİYARET sırasında çatışmada şehit olan askerler için dua edildi.  Çatışmada yaralanan ve Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaralı askerleri de ziyaret ettiler. Yaralı askerler, bir an önce iyileşerek silah arkadaşlarının yanına dönme taleplerini de komutanlarına iletti.
Irak sınırında PKK'nın Zap Kampı'na açılan kapı olan 2400 rakımlı Güven Dağı stratejik olarak büyük öneme sahiptir.

 

06 Ara 2016 - 16:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber