'Kırtasiyede bayrak bitti'

Aynı zamanda Saray Mahallesi Muhtarı olan Dora Kırtasiye sahibi Süleyman Dora "Şehitlerimizin ardından bayrağa o kadar çok talep oldu ki, işyerimde asılı bayrağı bile vermek zorunda kaldım" dedi

Yasin ARAZ

ÜST üste gelen şehit haberleriyle sarsılan ülkemizde, Alanya'dan da 2 şehidin verilmesi teröre tepkiyi had safhaya çıkardı. Öfkelerini kimi zaman teröre tepki yürüyüşleriyle gösteren vatandaşlar, aynı zamanda ev ve dükkanlarını da Türk bayraklarıyla donattı. Kırtasiyelerde ise bayrak kalmadı. Aynı zamanda Saray Mahallesi Muhtarı olan Dora Kırtasiye'nin sahibi Süleyman Dora, 20 senedir bu işle meşgul olduğunu ve bugüne kadar hiç böyle satış görmediğini belirterek, kendi dükkanına astığı bayrağı bile yoğun ısrarlar üzerine vatandaşlara vermek zorunda kaldığını söyledi. Dora, "Keşke şanlı Türk bayrağımız bu terör olaylarından dolayı değil de, herkesin evinde, dükkanında, sokaklarında milliyetçilik duygularından dolayı satılsaydı. Şehit haberlerimiz geliyor, çok üzülüyoruz. 20 senedir bu işi yapıyorum, bugüne kadar böyle ilgi görmemiştim. Hatta dükkanıma astığım bayrağı bile, elde kalmadığını söyleyince vatandaşların yoğun ısrarı üzerine vermek zorunda kaldım. Toptancılardan bayrak istedik ama bize en az 15-20 gün sonra getirebileceklerini söylüyorlar" diye konuştu.

13 Eyl 2015 - 23:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber