'Kimseyle polemiğe girmem'

Alanyaspor'a yeterli destek vermediği yönündeki iddiaları değerlendiren Başkan Yücel, "Polemiğe girmem, Alanyaspor camiası beni iyi tanır" dedi

Haber: Alper KUTAY
ALANYA
Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Yücel, hafta sonu yapılan 16. Turizm ve Sanat Festivali'nin başarıyla tamamlandığını belirtti. Başkan Yücel, "Halk olarak böyle bir morale ihtiyacımız vardı. Bu 3-4 günlük periyotta insanların hafızasında kalabilecek şekilde güzel bir festival oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
İŞTE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ
Yaklaşan Ramazan Ayı'nın Alanya, Antalya, Türkiye ve tüm İslam Alemi'ne hayırlı olmasını temenni eden Başkan Yücel, Ramazan Ayı boyunca hem şehir merkezinde, hem Mahmutlar'da, hem de Konaklı'da olmak üzere 3 ayrı noktada her gün 2 bin kişilik iftarlık yemek organizasyonu yapacaklarını kaydetti. Engelli, yaşlı ve yalnız yaşayan varsa Alanya Belediyesi'ne müracaat etmelerini isteyen Başkan Yücel, "Arzu edenlerin evlerine kadar yemek ikramı yapacağız. İhtiyacı olan herkes Ramazan Ayı gıda paketlerini Alanya Belediyesi'nden alabilecek" diye konuştu.
'ALANYA BENİ İYİ TANIR'
İskele'de çeşitli etkinliklerin yanı sıra Alanya Müftüsü Mustafa Topal'ın sohbet programları ve Alanya Belediyesi'nin çeşitli ikramlarının olacağını dile getiren Başkan Yücel, "Osmanlı şerbetinden tutun da, kültürel manada ortak değerlerimizi yaşatacak çeşitli görsel oyunlar İskele'de 30 gün boyunca yer alacak" dedi. Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Multigroup Alanyaspor'a Alanya Belediyesi'nin yeterli destek vermediği yönündeki iddiaları da değerlendiren Başkan Yücel, "Hayatta bu tür polemiklere girmem. Benim polemiklerle işim olmaz. Halk ve Alanyaspor camiası beni tanıyor. Alanya'nın elinde olan varlıkları korumak ve yaşatmak adına elimizden gelen tüm gayreti, zamanımızı, her şeyimizi harcıyoruz, harcamaya da devam edeceğiz" mesajı verdi.

02 Haz 2016 - 12:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber