Kestel trafiğine köprülü çözüm

Alanya Belediyesi, konut sayısı çoğaldığı için nüfusu da artan Kestel Mahallesi'ndeki trafik yoğunluğunu iki yeni köprü yaparak azaltıyor. Belediye ayrıca Mahmutlar'a da kentin estetik zenginliğine uygun banklar yerleştirdi.

Haber: Alper KUTAY

ALANYA Belediyesi tarafından Kestel Mahallesi’nde sürdürülen köprü ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.
Hazırlanan proje kapsamında Ahmet Tok Caddesi’nde başlatılan iki köprünün inşaatı tamamlandı. Ayak dolgu çalışmalarının sürdürüldüğü köprü inşaatında, köprüyle birlikte yürütülen yol yapım ve genişletme çalışmaları da büyük oranda bitirildi. 12 metre genişliğinde, 6 metre uzunluğundaki iki köprü ile yerleşim alanları arasındaki ulaşım engeli ortadan kaldırılıyor. Öte yandan Kestel Mahallesi’ndeki Mevlana ve İsa Küçülmez Caddesi'nde kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mahalleler ve bölgeler arasındaki ulaşım bütünlüğünü sağlamak adına ciddi çalışmalar yaptıklarını belirtti.
MAHMUTLAR'A OTOPARK AÇILDI
Kestel Mahallesi'ne yapılan iki köprü ile ulaşım kopukluğunu ortadan kaldırdıklarını söyleyen Başkan Yücel, halkın talepleri doğrultusunda Mahmutlar Mahallesi'ndeki Atatürk Caddesi’ne oturma bankları yerleştirildiğini bildirdi. Belediyenin tüm bölgelerde planlanan çalışmaları dışında vatandaştan gelen talepleri de anında değerlendirdiklerini belirten Başkan Yücel'in çalışmasıyla konulan estetik ve kent mobilyalarına uygun banklar vatandaşı memnun etti. Atatürk Caddesi üzerinde araç otoparkının da vatandaşların kullanımına sunulduğunu açıklayan Başkan Yücel, kaliteli ve sorunsuz bir kent yaşamı için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

16 Oca 2017 - 13:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber