Kermes mezunları buluşturdu

Yoğun katılımın olduğu kermeste okuldan mezun olan kişiler bir araya gelerek hasret giderdi

- Erkan UYSAL NEZİHE Soydan Ticaret Meslek Lisesi’nde düzenlenen kermes, okulun mezunlarını bir araya getirdi. Okul aile birliği tarafından düzenlenen kermese Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in eşi Yıldız Yücel, Alanya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (ALSMO) Başkanı Ercan Çatal, PTT Alanya Müdürü İbrahim Acar, okulun eski mezunları ile öğrenciler katıldı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen ve yiyecek, içecek stantlarının yer aldığı kermeste önce Kafkas Halk Dansları ekibi dans gösterileri sundu. Sonra konuşan Nezihe Soydan Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Nar, insanın hayatında önemli dönüm noktaları olduğunu söyledi. ALSMO Başkanı Çatal da, "Ülkemizin iletişim alanında eğitilmiş, yabancı dil bilen, teknolojiyi iyi kullanan, beceri kazanmış kalifiye elemanlara her zaman ihtiyacı var. Bu alanda yetişen gençler mezun olduktan sonra piyasalarda aranan eleman olacaklardır. Toplumun bilimsel ve teknolojik gelişmeler karşısında kendisini yenileyip gelişmelere ayak uydurabilecek nitelikli elemanlara ihtiyacı her geçen gün artmakta. Bu da meslek liselerinin önemini ön plana çıkarmaktadır. Gençlere sektörün ihtiyaçları doğrultusunda yeteneklerine uygun alanlar bulmak, uygun staj alanları yaratmak, onları gelecekteki işleri konusunda sadece dersteki teorik bilgilerle eğitmekle kalmayıp gerçekçi bir şekilde hayatın şartlarına hazırlamak ticaret meslek liselerinin görevleri arasındadır" diye konuştu.

17 Nis 2014 - 18:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber