Kenan Işık öldü mü?

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın twitter hesabından oyuncu ve sunucu Kenan Işık'ın vefat ettiği paylaşıldı

ATILAN bu tweet'in ardından bir çok haber sitesi Kenan Işık'ın öldüğünü iddia etti. Kenan Işık'ın aile yakınları 'Ünlü oyuncunun hayatta olduğunu, vefat etmediğini' söyledi.

SPOR SALONUNDA BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

Kenan Işık, 2014'ün mart ayında gittiği spor salonunda saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu yere düşerek başını çarpmıştı. Çarpmanın ardından Amerikan Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınan Işık yaklaşık 3,5 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Hastaneden çıkarılan usta ismin tedavisine evde devam edilmişti.

KENAN IŞIK KİMDİR ?

1947 yılında Malatya'da doğdu. Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğu. Ailesinde sanatla uğraşan kimse olmamasına rağmen ilkokulda müsamerelerden başlayarak hep tiyatro ile ilgili oldu.

Şiirler okudu, piyeslerde başrol aldı. Ortaokuldayken Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başladı. Ankara'da liseyi okurken Meydan Sahnesi'ne girdi. 17 yaşında profesyonel tiyatrocu olan Işık, Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.

1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı oldu. Onlarca oyun yazdı, sahneye koydu. Oyuncu, yazar, yönetmen ve seslendirme sanatçısı olarak 30'un üzerinde ödül aldı. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptı. "Kim Beş Yüz Bin İster?" yarışma programının sunucusu olarak daha geniş kitle tarafından tanındı.

29 Şub 2016 - 10:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber