'Kazanan muhtarlar olsun'

ALANYA Köy Muhtarları Derneği (ALKÖYDER) 2. Olağan Genel Kurulu bugün saat 10.00'da dernek binasında yapılacak.

- Kerim TOKSÖZ
66 üyenin oy kullanacağı genel kurulda halen dernek başkanlığını yapan Yeniköy Muhtarı Mehmet Kurt ve İspatlı Köyü Muhtarı Hasan Yüksel, başkanlık için yarışacak. Yeniden adaylığını açıklayan Yeniköy Muhtarı Kurt, "ALKÖYDER bugün başkanını resmen seçecek. Yeniden göreve talibim. Başköy Muhtarı Halil Uçar, Şıhlar Köyü Muhtarı Yaşar Özgür, Dim Alacami Muhtarı Hasan Akmaz ve Güney Muhtarı Tevfik Yılmaz ile birlikte bizlere üyeler görev verirse, bir dönem daha derneğimizi Alanya'da en iyi yerlere getireceğiz. Bu konuda söz veriyoruz" dedi. "PROJELERİMİZLE GELİYORUZ" Kurt'un rakibi Yüksel, "Bugüne kadar derneğimizde başkanlık ve yöneticilik yapan tüm köy muhtarlarına teşekkür ediyorum. Onların emekleriyle derneğimiz bir yerlere geldi. Bizde derneğimizin çıtasını yükseltmek için göreve talip olduk. Muhtar arkadaşlarımın bir dönemde bize yetki vermesini istiyoruz. Muhtar arkadaşlarımızla ortaklaşa hareket ederek, köylerin imar, su, yol gibi sorunlarını çözmek istiyoruz. Muhtarlarımızın hukuki süreçteki sorununu çözmesi için bir avukatla anlaşarak kolaylık sağlayacağız. Her devlet kurumunda muhtarımız beklemeyecek ve nasıl belediye başkanı direk içeri alınıyorsa, muhtarlarımızda aynı şekilde itibar görecek. Özel İdare Müdürlüğü ile birlikte diğer kurumlardan muhtarlarımızın talep ettiği her türlü hizmetin köylerine ulaşması için çalışma yapacağız. Artık köy muhtarı bir vatandaş gibi değil, seçilmiş bir belediye başkanı, milletvekili gibi karşılanıp, öyle de uğurlanacak" diye konuştu.

#

23 Mar 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber