Karşıdan karşıya tehlikeli geçiş

Adıyaman’da, çocuklar yolun karşı tarafına geçmek için canlarını hiçe sayarak çitlerin altından geçiyorlar

ATATAÜRK Bulvarı üzerinde yaya kazalarının aşırı şekilde meydana gelmesi üzerine Adıyaman Belediyesi ekipleri tarafından refüje çit çekildi. Çit’in çekilmesine ve uyarı levhalarına aldırış etmeyen çocuklar yaya geçidi yerine refüje çekilen çit’in altından uzanarak yolun karşı tarafına geçmeye çalışıyorlar. Yayaların, yaya geçidini kullanması ve yaşanan kazaların en az seviyeye indirilebilmesi için çekilen çit çocukları durdurmaya yetmiyor.
Yoğun trafiğin yaşandığı Atatürk Bulvarı üzerinde çocuklar hiçbir tehlikeye aldırış etmeden canlarını hiçe sayarak çitlerin altından uzanarak geçtikten sonra yolun karşı tarafına geçmeye çalışıyorlar. Çocuklar çitlerin altından geçerken yaya geçidine kadar yürümek istemeyen vatandaşlar ise, zaman zaman çitlerin üzerinden zıplayarak geçerken bazı vatandaşlar ise, çitleri keserek ve ya eğerek yolun karşı tarafına geçmeye çalışıyor.

08 Tem 2016 - 18:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber