Kardeş kavgasında son perde

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, ortaklığını olaylı şekilde bitirdikten sonra kendisine tebligat gönderen kardeşi Raci Şaşmaz'ın Nişantaşı'ndaki binasını boşalttı. Şaşmaz, Pana Film'i Çamlıca'da yeni ofisine taşıdı

GÜNEŞ'in haberine göre Türk dizi tarihinin kilometre taşı projelerinden Kurtlar Vadisi'ni beraber çeken Necati ve Raci Şaşmaz kardeşler, geçen yıl yollarını olaylı şekilde noktaladı. Önce dizinin beyin takımı olan senaristler Bahadır Özdener'le Cüneyt Aysan, ekipten ayrıldı. Ardından da iki kardeşin arasında kıyamet koptu.
Necati Şaşmaz, son yıllarda diziyle hiç ilgilenmediğini söylediği kardeşiyle bağlarını koparıp 'Kurtlar Vadisi'ni tek başına çekmeye karar verdi. Pana Film'le tüm ilişkisi biten Raci Şaşmaz, mülk hakkı kendisinde olan şirketin Nişantaşı'nın göbeğindeki 7 katlı lüks binasından kardeşinin çıkmasını istedi. Avukatı aracılığıyla abisine tebligat gönderdi.
Cenazede bile konuşmadılar
Uzun süre yeni ofis arayan Kurtlar Vadisi'nin Polar Alemdar'ı Necati Şaşmaz, sonunda Çamlıca'da istediği gibi bir bina buldu ve ofisini Üsküdar'a taşıdı. Kardeşinin binayı tahliye etmesinin ardından Raci Şaşmaz, bir emlakçıyla anlaştı ve yıllarca Pana Film'in proje toplantılarına, partilerine ve stüdyo çalışmalarına ev sahipliği yapan binayı kiraya vermek için harekete geçti.
TL bazında kiraya verilecek olan binanın bir sağlık merkezine dönüştürülmesi gündemde... 11 yıl omuz omuza Kurtlar Vadisi'ni çektikten sonra şimdi kanlı bıçaklı olan Şaşmaz kardeşler, son olarak haziran ayının sonunda babaannelerinin cenazesinde mecburen bir araya gelmiş ancak birbirlerinin yüzlerine bile bakmamıştı.

23 Ağu 2014 - 10:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber