Karadenizlilerin acı günü

Alanya'nın tanınmış işadamlarından müteahhit Yusuf Karamahmutoğlu, oğluna kız istemek için gittiği Konya'nın Seydişehir ilçesinde beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti

- Akın BAYCAN
ALINAN bilgiye göre bayramın 3. günü oğlu Nurettin Karamahmutoğlu ve eşi ile birlikte  kız istemek için Konya'nın Seydişehir İlçesi'ne giden Karamahmutoğlu (57), Seydişehir girişinde otomobilde beyin kanaması geçirdi. Eşi ve oğlu tarafından çağrılan ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karamahmutoğlu burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Konya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Beyin kanaması geçirdiği ve sağ tarafının felç olduğu tespit edilen Karamahmutoğlu, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Ancak beynindeki kanama durdurulamadı ve Karamahmutoğlu dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Karamahmutoğlu'nun cenazesinin toprağa verilmek üzere memleketi Samsun'un Bafra ilçesine götürüldüğü öğrenildi. Evli ve 4 çocuk babası olan Karamahmutoğlu, Asa inşaat sahibi ve Alanya Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerindendi. 1986 yılında Alanya'ya yerleşen Karamahmutoğlu, Alanya Çıraklık Eğitim Merkezi, Yeşilöz Sağlık Ocağı ile Alanya ve Mahmutlar'da bir çok otel ve inşaat yapmıştı. Cenazesi Bafra'da toprağa verilecek Karamahmutoğlu'nun üyesi olduğu Alanya Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, cenaze töreni için Bafra'ya özel otobüs kaldırdı.

#

14 Eyl 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber