'Kamyoncular rahat olsun'

Şoförler Odası Başkan Adayı Recep Çalış, hakkında "Çalış kazanırsa kamyoncuları odadan kovacak" şeklinde bir dedikodu çıkarıldığını belirterek "Tamamen yalan" dedi

- Erkan UYSAL

ALANYA Şoförler, Nakliyeciler, Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Recep Çalış, hakkında çıkan dedikodulara cevap verdi. Çalış, "Kamyoncu arkadaşlarımız 2010'dan beri odamızın üst katında konuşlanmış durumda bulunuyor. Seçim sürecinde, 'Çalış kazandığı taktirde kamyoncuları odadan kovacak' söylentisi var. Bu konuda kamyoncu üyelerimizin müsterih olmasını istiyorum. Orası ne benim ne de odanın mevcut başkanı Ali Akkaya'nın babasının yeri değil. Bu oda aynı zamanda kamyoncu arkadaşlarımıza ait. Onlar istedikleri taktirde orada istedikleri kadar varlıklarını sürdürebilirler. Bu konuda onların herhangi bir şikayetleri ya da yakınmalarının olmamasını temenni ediyorum. Kamyoncular kendilerini rahat hissetsinler. Seçimi kazandığımız takdirde onların akaryakıtlarının, akülerinin çalınmadığı, araçlarını daha rahat park edebilecekleri güvenli bir park yeri konusunda gerekli çalışmaları yapacağız. Çeşitli çalışmalar yapmamız odadaki kamyoncuların gönderileceği anlamına gelmiyor. Bizim dönemimizde kamyoncular istedikleri kadar odada bulunabilirler. Bu onların en doğal haklarıdır" dedi.
'ESEFLE KINIYORUM'
Odanın mevcut başkanı Akkaya'nın kendisine hazırun listesini vermediğini de belirten Çalış, "Bildiğiniz gibi hazırun listesi yaklaşık 5 gün önce askıya çıktı. Bugün de son günü olduğu için askıdan inecek. Bununla ilgili tabi itirazlar olacak. Liste üzerinde belli çalışmalar yapmamız gerekiyordu. Bundan dolayı dün sabah odamıza bir resmi dilekçeyle başvurduk. Aynı zamanda Akkaya ile de görüştük. Kendisinden hazırun listesinin bir örneğinin bize verilmesini rica ettik. Kendisi önce bize söz verdi. 'Tamam bir değerlendirelim, verelim' dedi. Daha sonra 5-6 saat geçmeden, 'Ben listeyi veremiyorum' dedi. Akkaya böyle söyleyince biz İlçe Seçim Kurulu'ndan listeyi temin ettik. Diğer oda başkanları rakiplerine listeyi veriyorsa, Akkaya'nın da bunu vermesinde bir sakınca yoktu. Başlangıçta çok rahat davranıp, sonrasında listeyi vermemesini esefle kınıyorum. Bunun doğru bir şey olmadığını düşünüyorum" diye konuştu.

24 Ara 2013 - 23:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber