Kamuya 17 bin TL maaşla memur alınacak

4 yıllık fakülte mezunu, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği gibi bölümlerden mezun olma şartıyla bakanlık 14 kişi alacak

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere toplam 14 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Sözlü sınavla alınacak personele, 17 bin 336 TL'ye kadar maaş verilecek.

ADAYLARDA ARANAN ÖZELLİK

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

İsteklilerin, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı (www.gtb.gov.tr) sitesinde bulunan başvuru formunu doldurulduktan sonra, belgelerle beraber, 08-22 Şubat 2016 tarihleri arasında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı'na şahsen veya son başvuru tarihinde ulaşacak şekilde posta yolu ile müracaat etmesi gerekiyor.

ARANAN KADROLAR VE MAAŞLARI

1 iş analisti, 8 bin 668 lira.

1 veri tabanı programlama, 8 bin 668 lira.

1 ağ sistemleri uzmanı, 8 bin 668 lira.

1 SOME (siber olaylara müdahale ekibi) uzmanı, 8 bin 668 lira.

2 yazılım geliştirmede ileri seviyede yazılım uzmanı, 13 bin 2 lira.

1 yazılım güvenlik/test yöneticisi, 13 bin 2 lira.

2 sistem uzmanı, 13 bin 2 lira.

2 yazılım takım lideri ve çözüm mimarı, 17 bin 336 lira.

1 veri tabanı yöneticisi, 17 bin 336 lira.

1 sunucu ve veri depolama yöneticisi, 17 bin 336 lira.

1 bilgi güvenliği yöneticisi, 17 bin 336 lira.

03 Şub 2016 - 09:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber