Kalede ibretlik yangın

Gözlemeci olarak çalıştırılan evde mutfak tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında 1 kişi yaralandı, yangına müdahale etmek için olay yerine giden itfaiye aracı arızalandı, diğer aracın da suyu bitti

Akın BAYCAN
ALINAN bilgilere göre olay, Hisariçi Mahallesi'nde bulunan Selman İltürk'e ait evde meydana geldi. Bir kısmı ev, bir kısmı ise gözlemeci dükkanı olarak kullanılan yerde, henüz belirlenemeyen bir nedenle mutfak tüpü patladı. Patlama sonucu çıkan yangında gözlemecide çalışan 21 yaşındaki Hakan Naneli, alevlerin arasında kalarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çağrılan ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Naneli, tedavi altına alınırken, itfaiye ekipleri ise yangına müdahale için olay yerine sevk edildi. Olay yerine ilk giden itfaiye aracının suyu biterken, bir başka itfaiye aracı da dar sokaklarda ilerlediği sırada arızalanıp yolda kaldı. Yangına, uzatılan hortumlarla güçlükle müdahale edilirken, uzun uğraşlar sonucu yangın söndürüldü. Ev ve işyeri olarak çalıştırılan işletme, kullanılamaz hale gelirken, polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

#

05 Kas 2012 - 00:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber