Kahraman uzman çavuştan ziyaret

Genelkurmay Başkanlığı, Alanya’nın Avsallar Mahallesi'nde çıkan bir yangında asansörde mahsur kalan İsveçli İngrid Katharina'yı kurtaran uzman çavuşun daha sonra kadını ziyaret ettiğini duyurdu

GENELKURMAY Başkanlığı'nın askerin ismini vermeyerek yaptığı açıklamada, Alanya’da bir apartmanda 3 Aralık'ta çıkan yangında asansörde mahsur kalan Katharina'nın son anda alev ve dumanlara rağmen ölümü göze alan uzman jandarma çavuş tarafından kurtarıldığı belirtilerek, "Hastaneden taburcu edildikten sonra uzman jandarma çavuş tarafından ziyaret edilen İsveçli şahsa çiçek hediye edilmiştir" denildi.

09 Ara 2014 - 02:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber