‘Kadına şiddet’i sordular

Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi 4. sınıf öğrencileri Alpertuğ Yakar ve Yasemin Kaya, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu’nu makamında ziyaret ederek tez çalışmaları için röportaj yaptı

SOSYAL Psikoloji dersi için hazırladıkları tezlerine “Kadına Yönelik Şiddet” konusunu seçen öğrenciler, Başkan Sipahioğlu’nun düşüncelerini aldılar. Alanya Belediyesi’nin ev hanımlarına yönelik çalışmaları hakkında öğrencilere bilgi veren Başkan Sipahioğlu, “Hanımeller ve İpek Atölyesi’nde ev hanımlarına ücretsiz kurslar veriyoruz. Bu kurslar sonunda sertifika alan bazı hanımlar kendi işini kuruyor. Böylece hem Alanya’nın unutulmaya yüz tutmuş kültürünü canlandırıyoruz, hem de hanımların meslek edinmesini sağlıyoruz. Ayrıca Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde de bilgisayar kursları açıyoruz” dedi.

Öte yandan 25 Mayıs Cumartesi günü başlayacak olan Alanya Turizm ve Sanat Şenliği’nin konukları gelmeye başladı. Letonya’daki kardeş şehrimiz Talsi’nin Belediye Başkanı Daiga Feldmane’nin yanı sıra Talsi heyetini kaldıkları otelde karşılayan Başkan Sipahioğlu, heyeti Alanya’da görmekten mutlu olduğunu ifade etti.

24 May 2013 - 09:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber