İzdivaça katılan Alanyalı DJ...

Ekranların çok izlenen evlilik proğramlarından Zuhal Topal’la İzdivaç'a dün Engin Akkaya katıldı. Gelin adayı Sevgi'ye talip olarak giden Engin Akkaya Sevgi'nin her dediğine olumlu baktı. Buna rağmen Sevgi hanımın kararı olumsuz oldu

PROGRAM esnasında sevgi hanımın sorularını yanıtlayan Akkaya’ya Zuhal Topal; ‘’Engin Alanya’dan gelen bir talibin, çok başarılı 7 albümü ve sayısız başarıları olan birisi. İnşallah cevabın evet olur ve Engin beye de güzel bir doğum günü hediyesi olur’’ diye konuştu. Akkaya ise Sevgi hanıma sorduğu ilginç sorularıyla sevgiyi şaşırtırken ‘’Sevgi hanımın cevabının evet olması halinde her türlü şeye hazırım’’ dedi.

10 Mar 2016 - 13:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber