İyilik Sofrası'nda buluştular

Alanya’da yaşayan yerleşik yabancılar, Alanya Müftüsü Mustafa Topal tarafından düzenlenen “İyilik Sofrası”nda buluştu

İyilik Sofrası'nda buluştular
İyilik Sofrası'nda buluştular
Haber albümü için resme tıklayın

İyilik Sofrası'nda buluştular

ALANYA Müftüsü Mustafa Topal, Alanya Belediyesi’nin ve Alanya Altınkepçe Aşçılar Derneği’nin de desteği ile İskele Meydanı’na Alanya’da yaşayan yerleşik yabancılar (Yeni Alanyalılar) için büyük bir iftar sofrası kurdu. İftar yemeğine, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karoğlu, Yabancılar Meclisi üyeleri, Alman, Rus, Danimarka, Polonya, Finlandiya derneklerinin üyeleri, Hür-Türk Başkanı Fahri Yiğit, Alman, Rus ve Norveç Kilisesi papazları, fahri konsoloslar ve şehirde yaşayan çok sayıda  yabancı katıldı. İftar davetinde konuşan Alanya Müftüsü Mustafa Topal, “Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl organize edilen geleneksel iftar programını bu yıl da devam ettiriyoruz. Din, dil, ırk farkı gözetmeksizin şehrimizde yaşayan Yeni Alanyalı konuklarımızı iftar sofrasında buluşturduk. Onlara İngilizce, Rusça ve Almanca olarak kültürümüz ve İslam’ın hoşgörüsünden örnekler anlattık. İyilik Sofrası’na katıldıkları için teşekkür ederim” dedi.

03 Tem 2015 - 22:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber