İşte, yeni Passat

Dünyanın ünlü otomobil markalarının yeni modelleri Paris Motor Show'da görücüye çıktı

DÜNYANINünlü otomobil markalarının yeni modelleri Paris Motor Show'da görücüye çıktı.

FIAT 500X

İtalyan üretici Fiat’ın Paris’teki en büyük yeniliği Jeep Renegade’ın kardeşi 500x oldu. Küçük SUV şık hatları dışında sunduğu pratik özellikleriyle de beğeni topladı. 5’inci nesil Corsa sahnede Paris’te beşinci nesil Opel Corsa ilk kez sergilendi. Yeni Corsa, direkt benzin püskürtmeli tamamı alüminyum Ecotec motor, yeni altı ileri manuel şanzıman seçeneği, 115 beygir güç ve 170 Nm tork üreten versiyonuyla 2015’in ilk aylarında Türkiye pazarında sunulacak. Corsa’da 1.0 Ecotec motor seçeneği dışında 1.4 litre 90 beygir benzinli motor ve 1.3 litre 95 beygir dizel motor seçeneği de ithal edilecek

Audi

Audi, fuara gelecek yaz satışa çıkacak yeni Audi TT ve TT S Roadster versiyonuyla katıldı.

Bentley

Fuarda sergilenen Mulsanne Speed, Bentley’nin yeni lüks modeli. Avrupa fiyatı ise 320 bin Euro.

Fabiaçıtayı yükseltti

Tamamen yenilenen Skoda Fabia daha geniş, daha kullanışlı ve daha çevreci özellikleriyle fuarda tanıtıldı. Bir önceki neslinden 90 mm daha geniş, 30 mm daha alçak olan Yeni Skoda Fabia’nın ağırlığı da ortalama 65 kg azaltıldı. Yeni Skoda Fabia‘nın, 1.0 MPI üç silindirli versiyonu sadece 980 kg ağırlığında.

İşte yeni Passat

Alman üretici VW, Paris’te önümüzdeki günlerdeki en büyük silahı olacak 8. Nesil yeni Passat’ı sergiledi. Passat, yıl sonunda Avrupa pazarlarında sedan ve station wagon karoser seçenekleriyle satılacak. Otomobil 2015’ten itibaren ülkemiz pazarına da ithal edilecek. Eski versiyona kıyasla 79 mm daha uzun dingil mesafesine sahip araçta, düşen ağırlık sayesinde yakıt tüketim değerleri de aşağılara çekilmiş.

03 Eki 2014 - 12:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber