İşte Mardin'deki o hainin sonu!

Terör örgütü PKK'ya yönelik "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sezer Aydemir" operasyonu sürüyor. Operasyonda bir terörist etkisiz hale getirildi, çok sayıda tıbbi malzeme ve tabanca ele geçirildi

GÜVENLİK kaynaklarından alınan bilgiye göre, 11 Şubat'ta Nusaybin ilçesinin Büyükkardeş, Küçükkardeş, Akarsu, Yavruköy, İlkadım ve Kuruköy, Ömerli'nin Sulakdere ve Aytepe ile Artuklu'nun Yardere ve Ahmetli mahallelerinde terör örgütüPKK'ya yönelik jandarma ve emniyet unsurlarınca başlatılan "Şehit JandarmaUzman ÇavuşSezer Aydemir" operasyonu sürüyor. Yapılan aramalarda çok sayıda tıbbi malzeme ve tabanca bulundu. Nusaybin ilçesine bağlı Kuruköy'de tespit edilen teröristlere yönelik operasyonda bir terörist etkisiz hale getirildi. Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir terörist etkisiz hale getirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, 11 Şubat'ta Nusaybin ilçesinin Büyükkardeş, Küçükkardeş, Akarsu, Yavruköy, İlkadım ve Kuruköy, Ömerli'nin Sulakdere ve Aytepe ile Artuklu'nun Yardere ve Ahmetli mahallelerinde terör örgütü PKK'ya yönelik jandarma ve emniyet unsurlarınca başlatılan "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sezer Aydemir" operasyonun bir süre daha süreceği öğrenildi.

20 Şub 2017 - 14:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber