İşte diplomalı erkekler

Alanya Belediyesi, Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde ücretsiz sünnet hizmeti vermeye devam ediyor. Başkan Yücel, sünnet olan çocuklara 'Erkeklik Diploması' verdi, oyuncak hediye etti

BELİRLİ aralıklarla düzenlenen sünnet hizmeti dün 21 çocuğun daha sünnet edilmesi ile devam etti. Tevfik Hoca Evi’nde düzenlenen sünnet programına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve sünnet olan çocukların aileleri katıldı. Okunan dua ile başlayan toplu sünnet programı çocukların sünnet edilmesi ile devam etti. Sünnet olan çocukları tek tek tebrik eden Belediye Başkanı Yücel, çocuklara çeşitli hediyeler ve erkeklik diploması takdim etti. 
İKİ YILDA 400 ÇOCUK ÜCRETSİZ SÜNNET OLDU
Sosyal belediyecilik hizmetlerine önem verdiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bugün çocuklarımızın sünnetlerini aileleri ile birlikte yaşadık. İnşallah onların hepsini ileride bu memlekete hayırlı bir evlat olarak başarılı işlerde görürüz. Alanya Belediyesi olarak ortalama yılda 200 çocuğumuzu ücretsiz olarak sünnet ettiriyoruz. Talep ve tespitlerimiz doğrultusunda sünnet uygulamamız bundan sonra da gruplar halinde devam edecek" dedi.

24 Ağu 2016 - 21:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber