İşte DEMAŞ'ın yeni sahibi

Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende, DEMAŞ'ın 1 milyon 510 bin TL'ye yeni sahibini bulduğu ihale de yapıldı

ALANYA'NIN

en önemli kamu arazilerinden biri olan Damlataş Eğlence Merkezi'nin (DEMAŞ) yeni işletmecisinin belli olduğu ihale, encümen toplantısında gerçekleştirildi. Daha önce iki kez iptal edilen ihale dün yeniden yapıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında yapılan ihaleyi kazanan firma, ana merkezi Mersin'de bulunan Öztürkler Akaryakıt İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi oldu. Bu firmayı ihalede eski Cumhuriyet Savcısı Avukat Mehmet Aşıkoğlu temsil etti. Açık artırma usulü ile yapılan ihalede DEMAŞ olarak bilinen Damlataş Eğlence Merkezi'ne 1 milyon 510 bin lira+KDV veren Öztürk A.Ş. ihaleyi kazandı. DEMAŞ, Başkan Yücel döneminde daha önce 2 kez ihale edilmiş, ilkinde yüklenici firma borcunu ödemediği için sözleşmesi feshedilmiş, ikincisinde ise sözleşmesi fesih edilen şirketin kardeş kuruluşu ihaleyi kazandığı için yasa gereği iptal edilmesine karar verilmişti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirilen encümende DEMAŞ'ın yanı sıra Açık Hava Tiyatrosu da yıllık 145 bin TL+KDV ile kiraya verildi.

19 Kas 2015 - 13:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber