İşte Çavuşoğlu'nun o konutu yaptırma nedeni

Başbakan Davutoğlu'ndan Söbüçimen'in methini duyan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Seneye oradayım" sözü üzerine Osman Çavuşoğlu lüks bir misafir konutu yaptırdı

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu'nun iki ay önce Söbüçimen'deki evinde ziyaret ettiği Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun babası Osman Çavuşoğlu'nun, evinin yanına lüks bir misafir konutu yaptırmasının sırrı ortaya çıktı. Davutoğlu'ndan bu misafirliğin methini duyan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Bakan Çavuşoğlu'na "Seneye Söbüçimen'deyim" dediği öğrenildi.

'BABAM ÇOK HEYECANLI'

BU diyalogu oğlundan duyar duymaz hemen harekete geçen Osman Çavuşoğlu, evinin yanına kısa sürede misafir konutu yaptırdı. Evin fotoğraflarını ve yaşanan süreci Yeni Alanya ile paylaşan ALBİMO Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu "Babam, seneye Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağı için çok heyecanlı. Tüm enerjisini misafir konutuna harcıyor" dedi.

Alper Kutay'ın 'Osman Ağa'nın misafir heyecanı' 
başlıklı köşe yazısını okumak için TIKLAYINIZ.

07 Kas 2014 - 09:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber