İşte Benim Stilim'de kim elendi?

İşte Benim Stilim all star eleme gecesine bu hafta bir dönemin ünlü yıldızı Neşe Karaböcek konuk oldu. Eleme gecesinin konsepti ise 80'ler ve 90'lar oldu. Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'den oluşan jüri gala gecesinin sonunda yarışmaya veda edecek ismi belirledi

İŞTE Benim Stilimde kim elendi sorusunun yanıtı için adaylar jürinin önüne gelince kararlar şu şekilde çıktı;

Nur Yerlitaş Nazlı Hamarat elensin dedi

Kemal Doğulu da oyunu Nazlı Hamarat elensin diyerek açıkladı.

İvana Sert Nazlı Hamarat için oy verdi.

Uğurkan Erez de Nazlı Hamarat deyince ilk kez jüri 4'te 4 oyla bir yarışmacıyı elemiş oldu. Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim All Star'dan elendi.

Nazlı Hamarat'ın sevgilisi ile birlikte olmak için elenmeyi istediği şeklinde iddialar bulunuyor. Nazlı Hamarat herkesle veda ederek geç katıldığı İşte Benim Stilim'den erken ayrıldı.

18 Eki 2015 - 23:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber