`İşletmeler zarar görmedi, tatilci geri dönmedi`

Antalya'nın Kumluca ilçesi Erentepe Mahallesi'nden başlayan ve dün rüzgarın şiddetini artırmasıyla tatil bölgeleri Adrasan ve Olimpos'u da tehdit altına alan yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları ise sürüyor. Bölgede işletmeler zarar görmezken, dün önlem amaçlı boşaltılan işletmelere turistler geri dönüyor

Kumluca Kaymakamı Dr. Polat Kara, UZMANPARA'ya yaptığı değerlendirmede "Yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları sürüyor. Dün tahliye edilen Olimpos'a giriş çıkışları öğle saatlerinde serbest bırakacağız. 

'UYGULAMA OTELİNDE AĞIRLADIK'

İşletmeler zarar görmedi, tatilciler geri dönmedi. İsteyenleri Milli Eğitim Bakanlığına ait uygulama otelinde ağırladık.

Beklenmedik afet sıkıntımız oldu ama hayat Olimpos'ta da Adrasan'da da normale döndü" dedi.

'MÜŞTERİLERİN MAĞDUR OLMAMALARINI SAĞLADIK'

Olympos'ta bulunan Kadir'in Ağaç Evleri'nin sahibi Kadir Kaya da müşterilerini mağdur etmediklerini belirterek "Tahliye sürecinde bölgeden müşterilerimizi bölgeden uzakta olan diğer otelim de ve Ulupınar'da ağırladık. Mağdur olmamalarını sağladık. Şimdi yavaş yavaş tekrar gelmeye başlıyorlar" diye konuştu.

27 Haz 2016 - 12:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber