İşbirliği konularını da masaya yatırdılar

Alanya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) dün Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu'nu misafir etti

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve ASMMMO Başkanı Kerim Gökçeoğlu söz konusu buluşmada iki oda arasında yapılabilecek işbirliği konularını da masaya yatırdılar. ALTSO Başkanı Şahin, ASMMMO ile çok güzel bir diyalog içinde olduklarını ve bu diyalogun Alanya'ya hizmet noktasında artarak devam edeceğini dile getirdi. Son ekonomik gelişmelerin de değerlendirildiği toplantıda, Başkan Şahin, "Muhasebeciler bizim üyelerimizin gizli kahramanlarıdır. Çok önemli görevleri bulunmaktadır. Ülkemize de çok önemli katkısı olan bir meslektir. Bu nedenle sayın Kerim Gökçeoğlu ile şehrin menfaatleri konularında işbirliği yapıyor olmaktan da büyük memnuniyet duyuyoruz. Ben buradan tüm muhasebeci ve mali müşavir arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.
‘ŞAHİN BAŞARILI ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYOR’
ALTSO Başkan ve yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ASMMMO Başkanı Gökçeoğlu da, "Sayın Mehmet Şahin'in şehrimize önemli katkılar yaptığını görüyor ve bundan da büyük memnuniyet duyuyoruz. Hizmet noktasında biz de üzerimize düşeni yapacağımızı sayın başkanımıza ilettik. Zaten ALTSO ile ilişkilerimiz gayet iyi. Bu işbirliğinin şehre katkı yapacağını düşünüyorum" dedi.

06 Ara 2016 - 14:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber