İş kadınları start verdi

Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) İş Kadınları Kurulu çalışmaları kapsamında ilk toplantısını gerçekleştirdi

KURUL oluşturmak için bir süre önce çalışmalarına start veren ALSİAD, yapılan görüşmeler ve toplantılar sonucunda 13 iş kadınından oluşan ALSİAD İş Kadınları Kurulu’nu kurdu. Kurul ilk toplantısını dün gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda kurul üyelerinin ortak görüşü ve onayı ile Estetika SPA Center sahibi Selma Yelken grup başkanı olarak seçildi. 
ALSİAD Başkanı Akın Tabaklar yaptığı açıklamada “ALSİAD olarak uzun zamandır derneğimize iş kadını üyeliği için çalışmalarımıza başladık ve bu doğrultuda ALSİAD'a üye olabilecek iş kadınları ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Bizler Alanya'daki potansiyeli görüyor ve nitelikli iş kadınlarımızı derneğimiz çatısı altında görmek istiyoruz. Günümüzde ne mutlu ki artık işadamı kavramı değil iş insanı kavramı oluşmakta. Kadınlarımızın daha çok söz sahibi olması, toplumdaki statüsünü yükseltecek eğitimleri alması, sosyal hayatta ve iş hayatında daha aktif rol alması ülkemiz için son derece önem taşımaktadır. Değerli iş kadınlarımızın derneğimiz çatısı altında olmalarının derneğimiz adına önemli bir kazanım olduğunu düşünüyor ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
ALSİAD İş Kadınları Kurulu Grup Başkanı Selma Yelken ise, kendisini grup başkanı seçen kurul üyelerine teşekkür ederek "Yapacağımız iş bir ekip işidir. Hep birlikte birbirimize destek olur ve inanırsak çok güzel projelere imza atacağımızı düşünüyorum. Kadınlar sosyal hayatın içinde daha fazla yer aldıkları için kadınların elinde daha fazla done var. Bu nedenle etkili olabileceğimiz konularda fikir üreterek ALSİAD çatısı altında çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

24 Şub 2017 - 23:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber