İntihar mı, cinayet mi?

Polis arkadaşının silahını başına ateşledi

ANTALYA'da 34 yaşındaki Elif Üre, polis memuru erkek arkadaşının tabancasıyla intihar girişiminde bulundu.
ANTALYA'da halkla ilişkiler görevlisi 34 yaşındaki Elif Üre, polis memuru erkek arkadaşı M.U.'ya ait tabancayla başından vuruldu ve kaldırıldığı hastanede öldü. Elif Üre’nin intihar ettiği ileri sürülürken, cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimali üzerine de soruşturma başlatıldı.

Şirinyalı Mahallesi'ndeki bir apartmanın giriş katında saat 06.00 sıralarında meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti: Konyaaltı sahilindeki plajlardan birinde halkla ilişkiler görevlisi olarak çalışan Elif Üre, bir süredir arkadaşlık yaptığı Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan evli polis memuru M.U. ile buluştu. Gece birlikte dışarı çıkan ikili arasında tartışma büyüyünce, Elif Üre tek başına Şirinyalı Mahallesi'ndeki evine döndü.

'İNTİHAR EDİYORUM' MESAJI

Elif Üre, sabaha karşı adı açıklanmaya bir arkadaşına cep telefonundan 'İntihar ediyorum' diye mesaj gönderdi. Mesajı alan arkadaşı hemen Elif Üre'nin Şirinyalı Mahallesi'ndeki evine gitmek üzere yola çıktı. Arkadaşı eve geldiğinde, Elif Üre'nin erkek arkadaşı polis M.U. ile kapıda karşılaştı.

Evli olan polis M.U. dün gece dışarı çıkarken tabancasını Elif Üre'nin evinde bıraktığını, almaya geldiğini, ancak Üre'nin kapıyı açmadığını söyledi. Bu sırada içerden tek el silah sesi geldi. Polis M.U.'nun kapıyı kırmasıyla birlikte içeri girildiğinde Elif Üre, başından vurulmuş halde bulundu.

İNTİHAR MI, CİNAYET Mİ?

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, ağır yaralı Elif Üre'yi Antalya Yaşam Hastanesi'ne götürdü. Hemen ameliyata alınan Elif Üre, ardından yoğun bakıma alındı. Ancak Elif Üre, doktorların tüm çabasına karşın öğleden sonra yaşamını yitirdi.

Polis, Elif Üre'nin intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiğinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. Evli olan ve zaman zaman Elif Üre'nin evinde kaldığı belirtilen polis M.U. ile, intihar notunu alıp eve gelen arkadaşının ifadesine başvuruldu.

FACEBOOK'TAKİ NOT

Bu arada Elif Üre'nin, bir süre önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki kişisel sayfasında 'Bilsen içimi dersin ki; Bu yaşıyor olamaz' paylaşımının üzerine, 'İşte aynen öyle ben gibi' notunu düştüğü dikkati çekti.

28 Tem 2014 - 03:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber