İmza günleri sürüyor

Alanya Huzurevi'nde hayatını sürdüren şair ve yazar Cemil Sarıkaya'nın imza günleri devam ediyor

TOPLUMSAL Dayanışma Ekibi olarak Alanya'da toplum yararına organizasyonlar yapan Canan Şencan, ekip arkadaşları Sacide Yelken Korkmaz ve Esin Açay ile birlikte Sarıkaya için imza günleri organize ederek kitaplarının tanıtım ve satışı konusunda yazara destek olmaya devam ediyorlar.

23 ŞUBAT'TA DA İMZA GÜNÜ VAR

Uzun yıllar önce geçirdiği bir trafik kazası sonucu oluşan bedensel rahatsızlıklarına aldırış etmeden yazarak üretmeye devam eden Sarıkaya, Barış Manço Okulu'nda da misafir edildi. Barış Manço Okulu idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve okul aile birliği üyelerinin Sarıkaya'ya, kitaplarına ve kendilerine karşı göstermiş oldukları ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirten Şencan, "Barış Manço Okulu ünlü yazarlar yerine Alanya'da yaşamakta ve huzur evinde hayatını idame ettirmeye çalışmakta olan henüz ünlü olmayan ama yetenekli ve azimli Sarıkaya'yı okullarına davet ederek hem sanata, hem emeğe olan saygılarını çok güzel ifade ettiler. Kendilerine teşekkürü bir borç biliyoruz. İmza günü 23 Şubat 2016 tarihinde Alanya Kültür Merkezi (AKM) sahnesinde Semiha Yankı, Ercan Turgut ve İskender Doğan'ın sahne alacağı ve gelirinin yine Sanatçı Yaşam Destek ve Huzur Evi'ne bağışlanacağı konser öncesinde tekrarlanacak. Alanya halkını hem konsere, hem Sarıkaya'ya destek için 23 Şubat'ta AKM'ye bekliyoruz" dedi.

18 Şub 2016 - 22:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber