İlker Aycı THY'nin 2017 gelir hedefini açıkladı

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, şirketin yerde uçağının kalmadığını açıkladı. Aycı, rezervasyonların iyi gitiğini ve bu yılki hedeflerinin 69 milyon yolcu olduğunu da ifade etti.

TÜRK Hava Yolları'nın finansal durumunun iyileştiğini ve şirketin yeniden yükselişe geçtiğini söyleyen İlker Aycı, yerde uçak kalmadığını da belirtti.

Sabah'tan Şeref Oğuz'un haberine göre Aycı, "Finansallarımızda yukarı çıkış başladı. Yerde bekleyen uçağımız kalmadı. Nisan-mayıs iyi gidiyor, yıl sonuna dek rezervasyonlarda artış gözleniyor. Bu yıl 69 milyon yolcuyu yakalarız." açıklamasında bulundu.

Türk Hava Yolları'nın sattığı online bilet miktarının toplam satışların yüzde 16'sına ulaştığını kaydeden Aycı, 2023'te bu oranı yüzde 40'a çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti.

24 Nis 2017 - 12:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber