İlçe Tarım'dan jandarmaya eğitim

ALANYA Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından Jandarma Komutanlığı yetkililerine gıda hijyeni, alkollü içkiler ve hayvan sevkleri konularında eğitim verildi

ALANYA

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından Jandarma Komutanlığı yetkililerine gıda hijyeni, alkollü içkiler ve hayvan sevkleri konularında eğitim verildi. Eğitim toplantısına İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar, İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri ve gıda denetim personelleri katıldı. Eğitim ve bilgilendirme toplantısında güvenlik güçlerine gıda sevkiyatı, alkollü içkiler ve hayvan sevkleri ile ilgili olarak yaptıkları yol kontrollerinde, nelere dikkat etmeleri hakkında bilgiler verildi. İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar, güvenlik güçlerine bu konuda çok büyük görev düştüğünü belirterek, birlikte koordineli olarak çalışacaklarını söyledi.

'GIDA DENETİMLERİ ARTTI'

Turizm sezonun başlaması ile birlikte gıda denetimlerini daha da arttırdıklarını ifade eden İlçe Müdürü Rüzgar, "Özellikle turizm sezonun başlaması ile birlikte ilçemizde büyük bir hareketlilik var. Bu hareketlikle birlikte turizm tesislerimizin açılması ile gıda ürünleri, alkollü içkiler ve et ürünleri girişinde yoğunluk var. Özellikle güvenlik güçlerimiz yaptıkları yol kontrollerinde gıda ile ilgili her türlü sevkiyatlarda hijyen konularına dikkat etmeli" dedi.

29 Nis 2015 - 12:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber