İK'nın önemi büyük

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından düzenlenecek 'Turizmde İnsan Kaynakları Yönetimi' semineri bugün gerçekleştirilecek. ALTSO'nun, üyeleri ve çalışanlarının kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile düzenlediği eğitim programının bu haftaki konusu 'Turizmde İnsan Kaynakları'. ALTSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek seminere konuşmacı olarak eğitmen Avni Aker katılacak.

Kübra DUMAN Saat 10.00’da ALTSO Konferans Salonu'nda başlayacak ve bir gün sürecek eğitim semineri genel katılıma açık olacak. Katılımın ücretsiz olacağı seminerde, katılımcılara ALTSO tarafından katılım belgesi verilecek. Seminerde şu konu başlıkları yer alacak: "İnsan Kaynakları Yönetimi (İKY) anlayışı, İKY’nin amaçları, İKY biriminin görevleri, İKY ve destek olma, 'Önce insan' yaklaşımı, verimlilik ve etkinlik, iş tanımı, iş analizi, iş etüdü, iş tasarımı, insan kaynakları planlaması, personel kaynakları, personel seçme ve mülakat, işe alınma, işyerinde ilk gün, işe uyum eğitimi, performans değerlendirme, kariyer ve kariyer planlama, iş yaşamında temel uygulamalar, eğitim ve sürekli gelişim."

#

03 Mar 2012 - 00:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber