İhtiyar delikanlı Alanya'ya ulaştı

Türkiye'yi bisikletle gezme kararı alan ve Eskişehir'den 15 gün önce yola çıkan 67 yaşındaki emekli elektrik teknikeri Sakibettin Bulun, Alanya'ya ulaştı

PAYALLAR Mahallesi'nde mola veren Bulun, hedefinin önce Anamur'a sonra da Trabzon'a ulaşmak olduğunu söyledi. Yeni Alanya'ya konuşan Bulun, "Bisikletle Türkiye'yi geziyorum. 17 yıllık bisikletimle yola çıktım. 1999 model bir bisiklet kullanıyorum. Şu an bu bisikleti Türkiye'de üretmiyorlar.
İşlerimin bozulmasının ardından yola çıktım. Gelecekte dünyayı gezmek istiyorum ama kışın bisiklet süremem. Bir yerde kalmam gerekiyor. Yanımda çadır taşıyordum ama Antalya'da çaldılar. Demek ki çadırıma ihtiyaçları vardı ve aldılar
 Yoksa neden alsınlar? Böyle düşünüyorum.  Gezerken yiyecek ihtiyacım için market ya da manavlara uğruyor ve buralardan satın alıyorum. Yazın pek problem yaşamıyorum. Gittiğim yerlerde bir iş bulabilirsem çalışabilirim.  Hedefim Anamur'a ulaşmak. Anamur'dan geri dönmeyeceğim. Orada iş bulursam çalışmak istiyorum. Sonra Trabzon tarafına geçmek istiyorum. Gelecekte bir kitap yazmayı düşünüyorum. Şu an Payallar'da dinleniyorum" dedi.

24 Haz 2017 - 17:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber