'İhtiyacı olan gelip alabilir'

Vatandaşa seslenen Tosmur Muhtarı Yakup Gündoğan, "Kullanmadığınız eşyaları getirin değerlendirelim" dedi

Haber: Alper KUTAY

4 HAZİRAN'DA gerçekleştirilen Tosmur Mahalle Muhtarlığı Ara Seçimleri'nde 1.425 oy alıp rakiplerine fark atan Tosmur MuhtarıYakup Gündoğan, ilginç bir kampanya başlattı. Tosmur Ömer Koparan Caddesi Numara 1'de Muhtarlık Ofisi açan Gündoğan, Tosmur halkının evlerinde kullanmadıkları giyim ve ev eşyalarını toplamaya başladı. Vatandaşlara seslenerek ihtiyaç sahipleri için eşyalarını ofisine getirmelerini rica eden Gündoğan, "Yardım etmek, insanlığa emek vermektir. İş mühür vurmak olsaydı herkes muhtar olurdu. Önemli olan, asli görevlerimiz dışında insanların dertlerine bir nebze merhem olmaktır. Sizler de bize yardımcı olun, evinizde giymediğiniz veya kullanmadığınız ama insanların giymesine ve kullanmasına layık gördüğünüz eşya ve kıyafetlerinizi bizlerle paylaşın. Birlikten kuvvet doğar. Hepimiz Tosmur'da büyük bir aileyiz" dedi.

22 Haz 2017 - 23:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber