İcradan satışa çıkarıldı

Türkiye otobüs taşımacılığının en köklü firmalarından Ulusoy Seyahat'in, lüks segmentteki 26 otobüsü icradan satılıyor. İcra ihalesi yarın yapılacak. Her bir otobüs için belirlenen bedel 380 bin ile 500 bin lira arasında değişiyor

İcradan satışa çıkarıldı
Haber albümü için resme tıklayın

BİR süredir mali sıkıntılar yaşayan Ulusoy Seyahat, geçtiğimiz ocak ayı ortasında Varan’ın seferlerini de durdurmuştu. Şirketin, yaşadığı sıkıntıları aşmak için girişimleri sürerken, kredi ile satın alınan 26 otobüs icradan satışa konuldu. Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre İcra ihalesini Akyurt İcra Müdürlüğü düzenliyor. İcradan satışı isteyen şirket ise MAN Finansman A.Ş. Dosyanın borçlu tarafında ise Varan Otobüs İşletmeleri ve Ulusoy Seyahat Nakliyat A.Ş. yer aldı.
İcra müdürlüğü ilk satış günü için yarına gün verdi. Yarınki ihalede alıcı çıkmaması durumunda ihale 9 Mart’ta yenilenecek.Satışa konulan otobüslerin lüks segmentte olduklarına işaret eden alacaklı şirketin avukatı Emre Sarnıç, borçlu taraf ile geçtiğimiz ağustos ayından bu yana yürüttükleri görüşmelerden sonuç alamadıklarını aktardı. İcraburada.com isimli sitede yer alan şartnameye göre ise, her bir otobüs için belirlenen bedel 380 bin ile 500 bin lira arasında değişiyor.

# ulusoy

07 Mar 2016 - 17:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber