Hüseyin Girenes’ten büyük başarı

Türkiye'de ilk kez bir ilçede açılan fen lisesi olan Hüseyin Girenes, başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor

LİSE,Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (ÖSYS) yerleştirme sonuçlarıyla göz doldurdu. Hüseyin Girenes Fen Lisesi, Türkiye'deki çeşitli üniversitelere 13'ü tıp, 3'ü bilgisayar mühendisliği, 2'si elektrik elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği, fizyoterapi ve rehabilitasyon ile makine mühendisliği bölümlerine öğrencilerini kazandırma başarısını elde etti. Eczacılık, harita mühendisliği, iç mimarlık, mimarlık, uluslararası finans, endüstri ürünleri tasarımı, moleküler biyoloji ve genetik, odyoloji ve uçak gövde motor bakımı bölümlerine ise birer öğrenci yerleşti. Toplam 34 öğrencinin üniversiteli olduğu lisenin okul aile birliği başkanı Hüsnü Bora, "Emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlere teşekkür eder, tüm öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatında da başarılar dilerim" dedi.

27 Tem 2015 - 10:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber