Hoşgeldin Kartal

Alanya bugün tarihi günlerinden birini daha yaşıyor. Alanyaspor, Oba Stadyumu’nda Türk futbol tarihinin en eski büyüğü Beşiktaş'ı ağırlıyor. Süper lig hakemimiz Kamil Abitoğlu'nun yöneteceği maç 16.00'da başlayacak

OBA'DA TARİHİ GÜN
MİLLİ maçlar nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak Side'de kamp yapan Beşiktaş, bugün Oba Stadyumu’nda temsilcimiz Alanyaspor'la özel maçta karşılaşacak. Süper lig hakemlerimizden Mustafa Kamil Abitoğlu'nun yöneteceği maç, saat 16.00'da başlayacak. Beşiktaş'ta kaleci Cenk dışında milli takımlara giden oyuncu olmadığı için Kara Kartal bugünkü maçta tam kadro mücadele edecek. Alanyaspor'da ise tüm oyunculara forma şansı tanınması bekleniyor.
BİLET SATIŞI SÜRECEK
Karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler bugün maç saatine kadar satış noktalarından biletlerini temin edeceği gibi Oba Stadyumu’ndaki gişelerden de bilet ve VIP bileti satın alabilecek. Alanyaspor Yönetim Kurulu, Beşiktaş için bir yemek organizasyonu düzenleyecek. Maç öncesi Kaymakamlıkta yapılan İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlar gereği yoğun güvenlik önlemleri de alındı. Stadyumda 100'ün üstünde özel güvenlik görev alacak.




#

11 Eki 2012 - 00:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber