'Hizmetlerde sorun yok'

Koordinatör Yardımcısı Uludağ, yapımı devam çalışmalar hakkında Kartal'dan yerinde bilgi aldı

Haber: Alper KUTAY 
ANTALYA
Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Alanya'nın batısına Diş Polikliniği açılacağı müjdesini verdikten sonra şimdi de Karayolları Genel Müdürlüğü'ne giderek Alanya'da yapımları devam eden projelerin akıbetini öğrendi. Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal'ı makamında ziyaret eden Uludağ, ihalesi yeni yapılan Çevreyolu'nun, Antalya-Alanya Otoyolu'nun ve Güzelbağ ile Gündoğmuş arasındaki yeni yolun ne durumda olduğu hakkında bilgi aldı. Elikesik yolu kavşağına yaya üstgeçidi talebinde bulunan Uludağ, "Sayın Kartal, bu konuda ilgili alt birimlere hemen talimat verdi. Diğer projelerde de ödenekleri hazır vaziyette çalışmalar sürüyor. Alanya'nın önünü açan Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na ve yatırımların mimarı olan tüm kurumlara teşekkür ediyorum" dedi.

25 Eki 2016 - 16:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber