Hızlı trene 200 kez sabotaj

Ankara-İstanbul Hızlı Tren Hattı Haziran ayında seferlere başlayacak. Daha önce hattın bu ay sonunda hizmete gireceği duyurulmuştu. Bakanlık hızlı tren hattına son haftalarda 200 kez sabotaj düzenlendiğini açıkladı

AÇIKLAMA, Ulaştırma Denizcilik va Haberleşme Bakanlığı tarafından yapıldı.

Ankara-İstanbul arasındaki mesafeyi 3 saate düşürecek projenin, bu hafta hizmete girmesi duyurulmuştu. Ancak bakanlık hattın bir takım sabotajlara maruz kaldığını ve seferlerin Haziran ayında başlayacağını bildirdi. Bakanlık açıklamasında, "Son birkaç haftada 200 adet sinyalizasyon ve haberleşme kablosu ile 70 adet ray devresi bağlantı sistemi kesilmiştir" denildi.

25 May 2014 - 17:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber